Lideri i BDI-së Ali Ahmeti ka qenë mysafir në emisionin LIVE në Opinion e cila feston 20 vjetorin e saj.

“Gjërat kanë ndryshuar mjaft. Jetë më e begatë se ajo deri në 2001 nuk ka, të gjithë veprimtarinë që kam bë si në Maqedoni dhe Kosovë, që është kulmi, unë nuk kam pretendime për të pasuruar jetën time politike. Nga 2001 e këtej me ata bashkëluftëtarë të mi, më kanë vënë përpara një sprove dhe nuk ishte lehtë për të vendosur dhe hyrë në politikë dhe derisa nuk na funksionoi Këshilli koordinues vendosa të hyjë në politikë.

Më mirë ilegal apo politikanë?

“Ajo kohë është nostalgjike dhe që nuk vjen më”

Dhe a do iu futeshit përsëri ilegalitetit?

“Nëse vihet në rrezik kombi im, i kthehem ilegalitetit…”

Gepostet von Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI am Donnerstag, 7. September 2017