Agnesa Vuthaj është shfaqur sërish.

Nuk mund të kalojë pa marrë vëmendjen e ndjekësve të saj dhe mediave rozë,

Bukuroshja ka ndarë me miqtë e saj në Instagram, një foto ku reflekton pozitivitet. E ajo ka përshendetur të gjithë për këtë fundjavë.