Në pritjen e 20 vjetorit të emisionit Opinion që është duke u zhvilluar tek Sheshi “Nënë Tereza” , në hollin e Korpusit Universitar kanë bënë politika dhe figura të njohura të politikës e të medias, mes të cilëve edhe Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi.

Thaçi është prej shumë kohësh mik i emisionit ‘Opinion’ dhe gjatë intervistës Blendi Fevziu ka zbuluar se për herë të parë Thaçi ka qenë i ftuar në vitin 1999 në emision. Po ashtu Thaçi është përgjigjur edhe nëse e bezdis Fevziu kur është në emision apo jo.

Blendi Fevziu: Nuk jeni shumë i ri për të pasur gjithë këto poste, kryeministër, president?

Hashim Thaçi: Ky rrugëtim 20 i Opinion dhe i gjithë proceseve që kemi kaluar dhe në Shqipëri dhe në Kosovë. Dokumentari që ju keni përgatitur për Kosovën dhe gjithë atij zhvillimi historik do të mbetet përgjithmonë dhe do të jetë kujtesë shumë e mirë për ne dhe për fëmijët tanë.

Blendi Fevziu: Me mua a nervozohesh shumë ndonjëherë?

Hashim Thaçi: “Jo unë nuk nervozohem, as me Baton Haxhiun as me ty. Sepse na keni krijuar mundësisë që të shprehim Opinionet në emisione. Ju keni objektivat tuaja për të nxjerr të vërtetën”.