Hoxha Mulla Jakup Asipi para disa vjetëve ka thënë “Kur bie flamuri i një populli bie edhe ai popull”, kete e kemi lidhur me ngjarjen që ndodhi mbreme në përurimin e hapjes se kishës në Prishtinë, ku shihet në video se si vepruan pushtetaret tanë dhe kleriket e kishës me flamujt tanë.

O Zot na shpëto nga këta pushtetarë ku qëllimi i tyre është vetëm posti dhe jo gjendja e mjeruar e popullit. Kur i sheh të rinjët tanë duke e lën atdheun e vet dhe duke u shperngulur në vende të tjera për gjendjen e mjeruar në popull. Këtë cka po e bën kjo klas politike nuk ka mundur as Serbia ta bëj.
A ka pasur të drejtë mulla Jakupi “Kur bie flamuri i nje populli bie edhe vetë populli”
SHIKONI PAMJET: