Momentalisht ata ndodhen në pushime së bashku me fëmijët e tyre, Reneenë dhe Tianin.

 Me që Nora dhe Tuna janë që moti në estradë dhe tashmë shumë të përmendura, një detaj është shumë interesant, shkruan Kosovarja.

Pas martesës me Norën, Roberti përveç si muzicient ia filloi edhe projekteve me këngët e tij.

A do ta nxis Tuna edhe Patrisin që në të ardhmen të ketë këngë, edhe pse ai është pjesë e filarmonisë, ashtu siç ndoshta Nora e ka nxitur Robertin ?