Shikoni këtë fotografi. Çfarë po shihni? Lule të verdha dhe të bardha me gjethe të gjelbra? A jeni të sigurt për këtë? A nuk e shihni një insekt të vogël aty? Epo, shikoni me më shumë vëmendje.

Për shumë njerëz në këtë fotografi nuk ka asnjë insekt

Po ju ndihmojmë pak për ta gjetur insektin.

Ai nuk ka ngjyrë kafe, kuqe apo të zezë. Pra, me të vërtetë është fshehur mirë në këtë fotografi.

Ai në fakt është i gjelbër. Ky është një test interesant, sepse tregon se disa gjëra të njohura, mund t’i shohim me një sy tjetër.

Për këtë është shumë e vështirë që në fillim ta gjeni insektin