Jeni duke menduar për të bërë fëmijë? Studimet sugjerojnë se ka një lidhje midis asaj që hamë dhe se sa e vështirë mund të jetë të mbetesh shtatzënë.

4 ushqimet që ju ndihmojnë të ngelni shtatzënë janë:
Vaj ulliri
Djathë (me qumësht soje)
Oriz ngjyrë kafe
Akullore