SPB-ja në Ohër ka ngritur padi penale ndaj një 24-vjeçari nga Shkupi për shkak të dyshimit për kryerjen e vepres penale“dhunë”.

Siç është raportuar nga Ministria e Punëve të Brendshme, më 29 korrik, në një piceri në Ohër, i dyshuari ka kërcënuar një vajzë me të cilën kishte qenë më parë në lidhje dashurie.

I dyshuari pasi e ka goditur me duar në zonën e kokës dhe trupit ish të dashurën i ka marrë portofolin në të cilin ishin rreth 2.000 denarë .