Për turistët aventurierë, vjen një sdë që kërkon guxim. Të notosh me krokodilin ballë për ballë dhe ju ndan vetëm një barrierë e hollë plastike.

Turistët duhet të paguajnë 130 paund për të qëndruar 30 minuta nën ujë me kafshën e frikshme.

Ata futen në atë që quhet “kafazi i vdekjes” e që më pas zhytet në ujë së bashku me krokodilin.

Ky atraksion turistik ndodhet në pjesën veriore të Australisë