Federata Shqiptare e Futbollit kishte përgatitur një skenë të re me harkun e fituesit, nën të cilin do të qëndronin futbollistët e ekipit të Tiranës, të cilët fituan Kupën e Shqipërisë pasi mposhtën Kukësin me rezultat 1:0

Por, jo gjithçka ka shkuar siç duhej, pasi ka pasur shumë probleme në ndërtimin e skenës.

Nëse bazamenti i saj u vendos pa probleme, punonjësit që po merreshin me ndërtimin e kësaj skene nuk ia dolën ta ngrinin në këmbë.

Ndonëse provuan për disa minuta që të ndërtonin skenën, ata në fund u dorëzuan pas udhëzimit të sekretarit të FSHF-së, Ilir Shulku dhe ceremonia e medaljeve dhe trofeut u zhvillua vetëm me një pjesë të dekorit.