Kuvendi i Kosovës ka dërguar njoftimin për vazhdimin e seancës konstituive që pritet të mbahet nesër.

Sipas njoftimit nga zyra për media e Kuvendit e vetmja pikë e rendit të ditës është zgjedhja e kryetarit dhe nënkryetarëve të Kuvendit.

Vazhdimi i seancës do të fillojë në orën 10:00.