jë nënoficer ka mbetur i plagosur gjatë shuarjes së flakëve në malin e Derjes.

Gjatë operacionit për shuarjen e flakëve mbeti i plagosur nënoficeri i repartit special Skënder Hidri. Ai është transportuar menjëherë në spital ku i është dhënë ndihma e parë dhe është jashtë rrezikut për jetën.