Një zjarr i madh sonte ka shpërthyer në malin në afërsi të Zhelinës.

Ekipet e zjarrfiksave po qëndrojnë në gatishmëri, që zjarri mos të kaplojë zonat e banuara.

Zjarri ka shpërthyer në malin përballë Zhelinës, dhe se terreni për të arritur deri atje është i vështirë për zjarrfiksat e Tetovës.

Zjarri ka shpërthyer diku rreth orës 19. Tani për tani nuk dihen ende shkaqet e zjarrit. /TetovaSot/

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1679715888728535/