Zjarri që ka rënë në pyllin e fshatit metoh në Mallakastër po rrezikon banesat përreth. Zjarri vijon prej dy ditësh dhe pavarësisht përpjekjeve të zjarrfikësve, nuk është bërë i mundur neutralizimi i tij.

Ndërkohë që po vijon puna për shuarjen e flakëve.