Një zjarr i madh ka rënë në qytetin e Lushnjes pak minuta më parë, ku janë djegur dhe disa pemë të vjetra.

Zjarri ka rënë në Institutin Bujqësor në Lushnje, ku janë djegur pemë të mbjella që në vitin 1926, ndërkohë që janë rrezikuar dhe banesat përreth.

Zjarri ka djegur gjithçka që ishte mbjellë në Institutin bujqësor.