Motra më e vogël e Kim Kardashian, Kylie Jenner ka realizuar së fundmi një set të ri fotografik tepër interesant.

Kemi munduar ta njohshim nëpërmjet motrave të saj më të mëdha, por edhe nëpërmjet lidhjeve të saj me disa nga reperët më të njohur amerikanë. Por tashmë duket se edhe ajo është rritur dhe i është futur botës së modelingut.

Në imazhet e reja, ajo vjen më “e nxehtë” se asnjëherë tjetër. Fokusi i saj kryesor ka qenë gjoksi, të cilin Jenner e ka mbajtur të fshehur deri më tani nga mediat.

Veshja e tejdukshme edhe pse me ngjyra, nxirrte mjaft mirë në pah gjoksin dhe trupin seksi të modeles. Këto fotografi ajo i ka realizuar për “V Magazine”.