Fati është diçka i paparashikueshëm, të paktën kështu mendojnë disa persona.

Më poshtë do shikoni 5 sekretet për të ndryshuar fatin tuaj:

1. Fati nuk është një fenomen i  jashtëm, atë mund ta fitojmë me punë dhe me shumë përpjekje. Për të qenë të suksesshëm dhe për të pasur atë që kemi ëndërruar gjithmonë duhet që t’i themi vetes , po ne mundemi.

2. Mundohuni që gjithmonë të shfrytëzoni ligjin e sinkronizimit, pra të gjendeni gjithmonë në kohën e duhur,  momentin e duhur dhe në vendin e duhur. Asgjë mos e lejoni që t’ju shkojë dëm. Provoni çdo shans që ju jepet!

3. Përpiquni që të jepni maksimumin nga vetja për gjërat që në të ardhmen mund të luajnë një rol të rëndësishëm për ju, pra për situata të caktuara mundohuni të përshtateni dhe të flisni jo vetëm me gojë, por edhe me gjuhën e trupit.

4. Hiqni nga mendja çdo mendim negativ, mundohuni të jeni sa më të qetë dhe kapni momentin e duhur për t’u hedhur në aksion. Mendimet negative janë një faktor shumë negativ dhe mund të prishin çdo gjë, kështu që mundohuni t’i evitoni sa keni mundësi.

5. Dëgjoni intuitën tuaj, ajo është shenja që ju mundeni.