Ndonëse ka jetuar në Amerikë, aktorja kosovare Yllka Gashi ka qenë shumë aktive në rrjetet sociale ku ka komentuar ngjarjet e ndodhura në Kosovë, sidomos ato politike.

E një gjë të tillë ajo e ka bërë përsëri, pas kithmit në vendlindje.

Në llogarinë e saj në Instagram, aktorja ka hedhur një fotografi të vajzës së saj të bërë pranë statujës së Bill Klinton.

Kësaj fotoje, Yllka la një shkrim ku  tregoi një “porosi” të Klinton. “Billi po thotë:”Mentë n’kry e mos e @$& punën!” #FriKosovaJuEsEj” është shkrimi i saj.

Në fakt kjo ka qenë një porosi e ish Ambasadores amerikane në Prishtinë dhe këto fjalë Yllka i rikujtoi pasi po sheh ngjarjet politike në vend!

Global