Është rikthyer një prej aktoreve më të njohura e më të dashura jo vetëm në Turqi, por edhe në të gjitha vendet ku janë transmetuar serialet e saj.

Songul Oden, aktorja e njohur për rolin e Gymyshit në serialin me të njëjtin titull, do të bashkohet me Erkan Petekkaya, i njohur për rolin e Xhihanit në serialin “Fate të kryqëzuara”.

Lajmet e fundit nga mediat turke zbulojnë se Erkan Petekkaya dhe Songul Oden kanë nisur nga puna për një serial të ri aksion “Kay?td???”, që do të fillojë transmetimet, sipas parashikimeve, në muajin tetor në ekranin e Fox TV në Turqi.

Songul Oden, aktorja e njohur për rolin e Gymyshit në serialin me të njëjtin titull, do të bashkohet me Erkan Petekkaya, i njohur për rolin e Xhihanit në serialin “Fate të kryqëzuara”.

Lajmet e fundit nga mediat turke zbulojnë se Erkan Petekkaya dhe Songul Oden kanë nisur nga puna për një serial të ri aksion “Kay?td???”, që do të fillojë transmetimet, sipas parashikimeve, në muajin tetor në ekranin e Fox TV në Turqi.