Xhesika Berberi dhe Afërdita Dreshaj ka kohë që janë shoqe.

Ato kohëve të fundit ato kanë qëndruar bashkë dhe sot ishin edhe në pishinë.

Xhesika në Instagram ka hedhur një fotografi ku përpos Afërditës shihen edhe disa vajza tjera.

Por, vëmendjen më të madhe ka marrë gjoksi i madh i Afërditës, për të cilën kanë thënë se e ka mbushur.