Ajo është një nga vajzat që ka treguar hapur seksualitetin e saj.

Një prej aktivisteve të komunitetit LGTBI , Xheni Karaj ka shokuar me postimin e saj të fundit. Të gjithë e dinin lesbike dhe në një raport dashurie me një vajzë identiteti i së cilës nuk është bërë i ditur.

Por kjo foto, ku Xheni duket shumë pasionante ndaj këtij mashkulli ka përmbysur të gjitha çka dininm deri më sot për të, shkruan express.

“ I pari dhe i vetmi…! Burri im”, shkruan ajo krah fotos, ku është duke falur puthje e kafshime ndaj mashkullit që e ka cilësuar si burrin e saj.

Ndërkohë që në një tjetër foto shfaqet sërish Xheni me mashkullin në fjalë dhe me një femër. Ai që shton akoma edhe më shumë misterin, është përshkrimi që Xheni ka bërë kësaj fotografi: “Gjysma jone me e mire Elidjon Grembi”.

A mos vallë Xheni me vajzën dhe mashkullin formojnë kështu në një lidhje treshe….?!