Aktorja e njohur turke Leyla Tanlar, ka arritur suksese të mëdha pas rolit të cilin luajti në serialin ‘Fate të kryqëzuara’.

Ky serial transmetohet edhe në televizionet shqiptare, ajo ka një rol i cili ka bërë qe shumë të rinjë shqiptar ta duan dhe ta ndjekin atë në rrjetet sociale.

Xhansu së fundmi ka publikuar disa foto, njëra nga to është ajo me një djalosh të ri i cilit duket të jetë përafruar shumë me të.

Se a janë në ndonjë lidhje së bashku nuk dihet.