Bosi i Arsenalit, Arsene Wenger, dëshiron ta shesë Jack Wilsheren.

Wenger i ka bërë këto komente së fundmi pas një incidenti të mesfushorit.

“Unë jam i hapur me jakun. Ne kemi biseda të sinqerta. Opsioni më i mirë për karrierën e tij është që të luaj dhe këtë s’mund t’ia garantoj. Mendoj se jam i haupr për këtë”.

“Ju e dini se sa shumë e dua, por në botën e futbollit duhet të jesh i qëndrueshëm. Ajo që mund të themi për Jack Wilshere nuk është kualiteti i tij, talenti ose përkushtimi, por vazhdimësia e tij”, u shpreh Wenger.