Josh Hartnett dhe Tamsin Egerton kanë mirëpritur në jetë fëmijën e tyre të dytë së bashku.

Aktori 39-vjeçar dhe aktorja 28-vjeçare, janë parë me fëmijën e porsalindur në disa fotografi të siguruara nga Daily Mail. Çifti ka mirëpritur një vajzë në vitin 2015, por ata asnjëherë nuk e kanë bërë të ditur emrin e saj.

Tamsin dhe Josh zbuluan se janë në pritje të edhe një fëmijë tjetër, gjatë ceremonisë së Oscar, në muajin shkurt.

Të dy, fillimisht u panë për herë të parë së bashku, në vitin 2012.