Një banor i lagjes Gazi Baba të Shkupit, me inicialet A.A. ka bërë vetëvrasje. Ngjarja ka ndodhur ditën e hënë, rreth orës 8.30 në shtëpinë e tij në podrum, ndërsa ka ndërruar jetë mbrëmë rreth orës 22.45, mëson Medial.mk nga burime konfidenciale.

Në momentin fatal, në shtëpi ka qenë vetëm nëna e tij, e cila ka gjetur të birin të shtrirë përtokë dhe ka lajmëruar policinë.

Viktima ka qenë i punësuar në Policinë ushtarake, ndërsa pas vetes ka lënë 3 fëmijë, më të voglin të moshës 1 vjeç.

Sipas burimeve të portalit, ushtari shqiptar kohët e fundit ka pasur probleme financiare, deri në atë shkallë saqë kjo gjendje të reflektohet edhe në shëndetin e tij mental