Deputeti i PD-së, Arben Ristani komenton lajmin se Holanda kërkon rivendosjen e vizave për shqiptarët. Ai shkruan se në 8 vende të BE-së shqiptarët përbëjnë grupet kryesore të azilkërkuesve.

Ristani ironizon duke shkruar: Ç’e duam lëvizjen e lirë, mirë jemi në m..tin tonë.

Sot mediat holandeze shkruan se qeveria e tyre ka bërë kërkesë për rivendosjen e vizave për shqiptarët për shkak të azilkërkuesve dhe trafikantëve.

Image