Nësekeni fëmijë – duhet të gjeni mënyrën më të mirë për të kanalizuar energjinë etyre në dukje të pakufishme.

Vallëzimi është njëra prej mundësive, qëpërveç se i ndihmon fëmijëve që energjinë e tepërt fizike ta kanalizojnë nëdiçka të mirë – i’u ndihmon edhe të jenë mirë fizikisht.

Vallëzimiështë më shumë sesa një aktivitet argëtues – është një aktivitet fizik – qëshumë njerëz e konsiderojnë më të shëndetshëm sesa fitnesi.

Edhepsikologët këshillojnë vallëzimin për të qëndruar mirë fizikisht dhepsiqikisht, jo vetëm tek fëmijët por edhe tek të rriturit.

Në një dasmë,në skenë për të vallëzuar kishin dalë një djal i vogël me nënën e tij dhendodhi ajo që askush nuk e priste.

Vogëlushi ila gojëhapur të gjithë musafirët me lëvizjet dhe vallëzimin e tij. Shikonivideon.