Kjo skenë e paparë vajzash ka gjeneruar komente të shumta në rrjet. Mësohet se konflikti ka nisur për një djalë, pasi të dyja vajzat shkonin me të njëjtin person.

Siç shkruan portali meksikan infomx, vajzat kanë fajësuar njëra-tjetrën, duke i thënë se “k*rvë, ti po më merr të dashurin”.

Video që u postua është fshirë nga qarkullimi, por fotot kanë ngelur dhe po bëjnë një bujë të madhe.