Në një video ku duket një vajzë e re e cila po ngacmohet seksualisht nga një bandë të rinjsh në një autobus në Casablanca, ka ngjallur polemika të forta në Marok.

Videoja është bërë virale në rrjetet sociale dhe protagonistë janë 4 djem të rinj, të cilët buzagaz i shqyejnë vajzës rrobat dhe e ofendojnë në gjuhën arabe.

Ajo filloi të qante e të kërkonte për ndihmë por asnjë nga pasagjerët apo shoferi i autobusit nuk ndaluan ta ndihmonin.

Komentet kundër vajzës ishin të shumta dhe sipas disa personave ajo i kishte provokuar vetë djemtë pasi kishte treguar shumë nga trupi i saj.

Këto reagime kanë ngjallur debat mbi dhunën ndaj grave në vendet myslimane.