Lily-Rose Depp tashmë është një emër në botën e modelingut, pasi ka një kontratë me Chanel dhe ka qenë në kopertinën e revistës Vogue.

Vajza e aktorit Johnny Depp dhe këngëtares Vanessa Paradis në muajin maj i ka mbushur 18 vjeç dhe tashmë është e gatshme që t’i shtyjë limitet.