Paris Hilton është shprehur se videoja e saj intime shkatërroi të ardhmen e saj si një anëtare e familjes mbretërore.

Trashëgimtarja 36-vjeçare ka thënë se videoja , “One Night In Paris” është pengu i saj më i madh në jetë. Ajo ishte filmuar me të dashurën e saj në atë kohë, Rick Salomon, kur ishte vetëm 18-vjeç.

Ajo pretendon se ajo video intime shkatërroi reputacionin dhe shanset për t’u bërë një figurë si Princesh Diana.

Në një intervistë të dhënë së fundmi, ajo është shprehur: “Eshtë vërtet e trishtë sepse gjatë gjithë jetës sime unë doja t’i ngjaja Princesh Dianës, të gjithë atyre femrave elegante, të mrekullueshme dhe mendoj se Salomon m’i hoqi të gjitha këto mundësi”.

“Unë mund të kisha qënë ashtu por për shkak të videos, unë gjithmonë do të gjykohesha për atë moment intim mes meje dhe të dashurit”.