Duan vemendje apo jo, VIP-et e Hollywood-it dijnë mirë se si të tërheqin vemendjen dhe të kthejnë kamerat drejt tyre.

Të ftuara në aktivitete të ndryshe, apo nën efektin e një gote alkool, këto femra janë treguar të pakujdesshme dhe kanë treguar “zogun” e tyre.

Kuptohet se kjo është përfolur shumë në media dhe është shoqëruar si një “skandal” rozë ku fansat janë qerasur me foto intime të tyre.