Këngëtarja zeshkane me linjat më seksi në estradë e cila ka kohë që nuk ka sjellë ndonjë projekt siç edhe bëjnë kolegët e saj që sjellin këngë të njëpasnjëshme

Por ka diçka që Zanfina në atë që e sjell jep shumë  nga vetja dhe tenton që na maksimum të merret me çdo detaj që të vije sa më e kompletuar.  Kënga e saj e fundit ishte ajo e para pesë muajve ‘ Sje ai mo’  Zanfina brenda këtij projekti erdhi më bukure se kurë me parë.

Pamje e saj shumë trendi dhe aq joshëse u komentua pozitivisht, ndërsa tematika e këngës përshkruante një dashuri e cila nuk u vlerësua sa duhej dhe që gjithçka kishte përfunduar dhe nuk ka shpresë me për një rikthim.

Zanfina për nga ana e jetës privatë të themi ka kujdesdhe nuk lejon t’i shpëton as një detaj më i vogëli se çfarë ndodh rreth saj apo dikush që zë vend tek ajo, transmeton Kosovarja. Por ajo që vërehet në masë të madhe janë linjat trupore që Zanfina çdo ditë i tregon nëpërmjet publikimeve ne llogarinë në Instagram.

E kush nuk do donte një trup të tillë .