Janë fytyra dhe trupi i një prej markave më të famshme të të brendshmeve në botë dhe treshja e “Victoria’s Secret”: Josephine Skriver, Lily Aldridge dhe Jasmine Tookes treguan në Aspen pse janë përzgjedhur për punën që bëjnë.

Duke pozuar pranë liqenit, tre bukuroshet pozuan vetëm me të brendshme për kalendarin e festave të fundvitit të “Victoria’s Secret”.

T mobile In article [4] Laor