Edhe pse ai nuk flet haptazi për të dashurën e tij Selena Gomez, në media, këngëtari The Weeknd ka postuar një dedikim dashurie për të dashurën e tij një rrjetet sociale.

Çifti ka kohë që shihen së bashku në publik, dhe ata kanë pranuar haptazi lidhjen e tyre, mirëpo nuk pranojnë të flasin për ketë.

Megjithatë ai ka postuar dy foto në Instagram, duke ia ka kushtuar Selenas. Në njërën prej tyre shihet njëra prej çantave të cilat i ka dizajnuar Selena, dhe tjetra shihen ata dy të përqafuar në shtëpi.

Edhe pse të dy janë shume të zënë me punë, shihet se ata gjithmonë kanë kohë për njëri- tjetrin.