Gazeta Lajm ka siguruar video ekskluzive nga një zjarr i cili është ndezur në Tetovë, sipas burimeve të gazetës Lajm, shkaktar të zjarrit dyshohen të jenë aktivist dhe personalitetete të larta të VMRO-së së bashku me ata të BDI-së të cilët njhëherit janë kundër kryetares aktuale të Tetovës, Teuta Arifi.

Kujtojmë, dit më parë numri një i Tetovës kishte bërë grumbullimin e mbeturinave.

Për më tepër ndiqeni videon.