Lavdrim Zendeli është një i ri mjaft aktiv nga Tetova i cili ka thënë se zjarrin te deponia e Tetovës e kanë ndezur grup kriminel që synojnë të fitojn komunën e Tetovës.

“Ajo qe ndodhi sot ne Tetove eshte nje veper e nje grupi kriminelesh, kta persona deshirojne qe me percarje dhe duke halmuar Tetoven te perfitojne ne zgjedhjet komunale.

Gjithmone kam kritikuar znj.Teuta Arifi per gjithcka, kam kritikuar edhe per deponin pse nuk e largon nga qyteti. Po kjo qe ndodhi sot nuk ka te beje me kryetaren.

Kerkoj nga policia te hulumtojn dhe te gjejn ate grup qe krijoi kete problem ne Tetove, dhe duhet ti denoje!

Shpresoj qe raste te tilla te mos kete ne Tetove, dhe dua qe ne zgjedhjet lokale te denojm zonjen qe nuk largoj deponin, dhe ata “kriminelet” qe krijuan zjarin!!

Per Tetoven e paster luftuam ne rinia, dhe do luftojme… Do vijn zgjedhjet!” ka komentuar Zendeli