Një termet me intensitet prej 2.2 ballë sipas Rihterit sot, është ndier në kryeqytetin e Maqedonisë në Shkup.

Termeti ka qenë 16 kilometra në veriperendim të Shkupit, në afërsi të Kondovës dhe Sarajit, me thellësi prej 2 kilometra, njofton EMSC.