Në këto ditë të nxehta të verës të gjithë po mundohen të gjejnë mënyra të ndryshme për tu freskuar.

Një i ri në Kosovë ka vendosur të lëvizë me biçikletë e në njërën dorë të freskohet me një pajisje për freskim.

Pavarësisht se pajisja për freskim është e madhe dhe aspak e përshtatshme për lëvizje me biçikletë, kjo ka qenë mënyra e vetme për të përballuar të nxehtit.

Global