Shtetet e Bashkuara të Amerikës po përballen me uraganin Harvey, më i ashpri i viteve të fundit.

Sipas Administratorit të Emergjencave Civile, Brock Long pas uraganit Harvey, më shumë se 30 mijë persona në Teksas do të mbesin pa një “çati mbi kokë”, dhe do të jenë të detyruar të transportohen në strehimore të përkohshme.

Ai tha se deri më tani rreth 450 mijë persona janë prekur në mënyrë direkte nga uragani dhe pritet të plotësojnë dokumentet si viktima fatkeqësish natyrore.