Ato kanë qenë rivale për zemrën e Matty ‘J’ Johnson në The Bachelor.

Por, Elora Murger dhe Simone Ormesher padyshim që morën gjithë vëmendjen dhe famën, në festën për ditëlindjen e gjashtë të revistës Maxim në Sidnei të premten,

Dyshja bënë një hyrje të nxehtë, teksa të dyja ishin veshur në fustane të gjatë, të kuq, duke ekspozuar hiret e tyre trupore.

Bukuroshet mahnitën me paraqitjen e tyre, duke treguar të pasmet seksi dhe gjoksin shpërthyes.