Të shtëna raportohet të jenë dëgjuar në jug të Francës pasi tre burra kanë zbritur ilegalisht nga treni i Parisit dhe kanë hapur zjarr.

Stacioni i trenit në Nimes është evakuuar derisa Sky News raporton për një të arrestuar.

The Mirror njofton se policia janë në kërkim në tren për të dyshuarit

Policia ende nuk ka konfirmuar rastin.