Të rinjtë duket se këtë verë kanë zgjedhin të tërbohen, duke u bërë pjese skandaleve dhe veprave te turpshme në zonat e njohura turistike.

Pas të rejave britanike, të cilat sipas medieve angleze, po sillen si ‘prostituta’ në cdo vend që shkojnë për turizëm , qendrën e vëmendjes e kanë rrëmbyer të rinjtë polakë.

Ata janë zhveshur lakuriq dhe janë argëtuar me njëri tjetrin në bregun e plazheve vendase.

E gjitha kjo, për t’i shpëtuar temperaturave të larta që kanë mbërthyer Evropën dhe vendin e tyre.

Skenat nudo  kanë tronditur edhe shumë familiarve që kishin zgjedhur të pushonin aty, por duket se ata nuk donin t’ia dinin, shkruan “Daily Star”.