Në akademinë policore amerikane një ndër testet më të vështira është edhe ai të durosh pa qeshur, pasi oficeri trajnues i provokon kadetët me një pulë kukull.

Ai që qesh duhet të duroj gjysme ore qëndrim në duar dhe këmbë, në pozicionin e pompave.