Disa pamje në të cilat shihet një insekt duke u “përplasur” për tokë kanë habitur përdoruesit e internetit.

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për disa pamje të marra nga Huang Meilan e cila ka filmuar krijesën misterioze në disa shkëmbinj në Hsinchu, Taiwan.

 Ajo tha se ajo ishte “e tronditur” nga kacavjerrësi i egër dhe nuk kishte parë kurrë diçka të tillë.

Huang tha: “E gjeta këtë në terren dhe ma kapi syri”.
“Ishte kaq e çuditshme dhe njerëzit thanë gjëra të ndryshme për këtë. Por desha të dija se çfarë në të vërtetë ishte”.