Ambasadorja e re që përfaqëson OBSH-në (Organizata Botërore e Shëndetësisë), Dr. Zhihan Tavilla, vizitoi sot ministrinë e Shëndetësisë.
Në këtë takim dhe bisedë konstruktive jam i lumtur të deklaroj se OBSH-ja është e gatshme të jetë bashkëpunëtor strategjik i ministrisë tonë, fakt shumë i rëndësishëm për ecurinë e sistemit shëndetësor në vendin tonë.