Ministri i Shëndetësisë Arben Taravari deklaroi se do të emërohen gjashtë deri në tetë drejtorë të rinj të disa klinikave dhe spitaleve, ndërsa do të ketë edhe emërime të tjera.

Duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve pas konferencës për shtyp në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale theksoi se mendojnë për drejtorë të caktuar të cilët do të mbeten në vendet e drejtorëve.

“Ende nuk mund të them saktë. Megjithatë tanimë mendojmë për disa drejtorë të cilët do të mbeten. Ndoshta do të jenë në periferi, ndoshta në Qendrën klinike. Ende bëjmë konsultime”, shtoi Taravari.