Pas pndërprejes së seancës konstituive, janë takuar në hollin e Kuvendit, lideri i Nismës, Fatmir Limaj dhe kandidati i LAA-së, për kryeministër, Avdullah Hoti.
Ndërkohë, sot është ndërperë sërish seanca konstituive, për shkak se PAN nuk i ka votat për ta zgjedhur Kadri Veselit, në krye të Kuvendit.