Kur ajo prezanton motin, të gjithë e kanë mendjen më shumë tek format e saj.

Ka një arsye të fortë se përse teleshikuesit hutohen nga Sol Perez.

Ajo është një nga femrat më të bukura në industrinë e televizionit.

Këtë herë ajo është me pushime dhe vjen me disa foto super të nxehta.