Supermodelja Kate Upton është një prej amerikaneve më seksi sot.

Ajo e do kamerën, dhe kamera e do atë – fotografitë që ajo realizon janë gjithmonë joshëse.

Në videon e mëposhtme 60 sekondëshe, ajo reklamon trupin e saj superseksi, teksa pozon për revistën Sports Illustrated Swimsuit, në Fixhi.